Maskinen 1.0

Fattar absolut ingenting. Japp, du låter som 1.0. Vill inte alls göra skolarbete. Vill dricka öl med tre grymma tjejer på töntiga club w. Vill prata men huvudet är inte ens 1.0. Imorn ska jag se ut som en gudinna har jag fått för mig, kommer misslyckas hihi! Mahogny hår blir det om mitt hår blir skitfult i Gran Canaria vilket det dock inte kommer bli för det kommer bli finafinacarolina. Hähä. Det här är så töntigt. Allt är så töntigt. Jag är väldigt töntig.

LONDON CALLING!

Dåligt eller bra? Jag struntade i att plugga för att boka London resan med Emma! :D Vi åker på nyår och är borta fyra nätter jag dör av lycka! :D ÄNTLIGEN VAD VI HAR VÄNTAT! :D



Kommer bli så messed up jävla great! :D Vem känner till de bästa nattklubbarna i London nu då..??

Lite efter? Född igår?

Ibland hänger man ju inte riktigt med i svängarna men blev så paff när jag såg den här bilden. De va så jädra bekanta. Sen slog det mig att jag och Jocke stod och snackade med killen i mitten och tjejen i helsvart på Sommar! Sen så såg jag att RED spelar på ACE på lördag och så slog det ju mig igen va bekant den den tjejen var. Wakey wakey, Filippa Smeds. Nej nu kände jag mig lite efter här... Snyggt folk hur som helst, trevligt också! Haha... ojoj.


Seemed like clever parrots.

Bara en sista grej innan jag lägger mig.

"They talk about everything, but religion."
"Why not religion?"
"It's rude, you never know who you're going to offend."

Dagens:

"det luktar fett mycket fotsvett i min lägenhet :S

alltså galet

men ingenting om mina fötter

det är typ en inbrottare med fotsvett här

fett ofräscht"

 

Haha! Inbrottare! Kära du!


Denna slår knaskalas, tror jag!

Nej nu fick jag reda på nåt antagligen ännu mer random. Jag älskar livets komik och Zoë!

Knaskalas.

Lär vara veckans mest random grej. En kille från fiestan i lördags har attendat min skiva en tio dagar sen. Aldrig träffat honom förut. Känner ingen av oss som har skivan. RAVESKIVAN is the thang of 2011. He said it!

Konversation med 11årig kusin.

Alfred: hej!
Me: hejhej
Alfred: vajöru
Me: pluggar :):) vad gör du själv?
Alfred: pluggar du osså susanna gör det osså
Me: jepp mycket att plugga när man går på gymnasiet
Alfred: vilket tråkigt liv jag har framför mig! :(:(

Lagom positiv unge.

-Problemfritt. Förutom en essä. -En vadå? -No idea!

Hur skriver man en essä? Jag har ju fan ingen aning. Jag skriver på men vet inte alls vad jag håller på med. Känns inte så lyckat det här och jag som måste få mvg i princip alla kurser i trean för att komma in på civilekonom i lund. Eller ja, jag gissar att läget är så efter som jag slappat lite väl mycket tidigare. Dåligt carolina. Dåligt.

Oh well annars är livet jävligt problemfritt. Har inga pengar och en tendens att göra bort mig när jag dricker lite sådär hehe men annars så funkar ju livet himla fint va. Ska ta tag i övningskörningen nu. Eeeeh... JO! JAG SKA FANIMEJ TA TAG I SKITEN! Känns bra att ha ett problemfritt liv ett tag nu. Skönt sådär. Lär väl dock lyckas skapa problem snart... suck.

Bästa lillasyster.

Mamma lassade precis godis över mig. Lakrits alltså, vad skulle jag göra utan den? Fick vuxenpresenter av moster i födelsedagspresent. Känns så... vuxet! Gör mig redo för att flytta hemifrån med jävligt snygga kaffekoppar och assietter!

Festligt!

Ibland är världens bästa motto inte världens bästa motto. Så enkelt är det! Lördagskvällen belv dock himla bra förutom det vidriga politiksnacket som fick mig att spring ut ur köket två gånger med en enorm vilja att spy. Skönt med en Klarabell som ville spy med mig iaf. En söt Lovisa hade jag att dansa och prata med hela kvällen och den kära skåningen Filip underhöll mig med härliga historier. Och så var jag himla glad över att få träffa mina kära flickor och fira Martina som nu idag fyller 18år! Grattis på den. Natten blev ju mindre lyckad men haha det är som vanligt, jag börjar bli van med att mina impulser inte är så lyckade!

"Martina, martina, martina guslin, gick från en rocker till robert lundin..." haha!

Bitch!

Har en massakerad fot. Aj. Min lilltå är helt sne, vafan? Jag hatar vem det nu än var som trampade sönder min fot med sin klack!!!!!!!!!!!! Dö!!!!!

Obsession #1: Shoes.

Förjäkla bra med en pappa som har vartenda jädra medel för jackor och skor i ett skåp här hemma. Nyss gjort ett oanvänt par skor festredo! Det som dessutom är så himla bra med en pappa med en massa medel för skor och jackor är att skor och jackor alltid är snygga. Nu snackar vi speciellt skinn och liknande. Köper man fina skor ska man ju se till att hålla dem fina. Här hålls fina skor himla fina!

Dude.

Låt oss kalla detta ställe "under uppbyggnad".

Jag tänker skrika rakt i ditt ansikte. Håll för näsan!

Hej du, jag känner mig jävligt kaxig och provokativ just nu. Vanliga fall är jag väl en snäll tös och ofantligt fet. Dock bara på insidan. Säger du smält ost har du en smält carolina. Ja. Löjligt hög ämnesomsättning har resulterat i en omdiskuterad kropp. En del säger fina saker som modell andra säger vidriga saker som aneroxi. Ja sånt lever jag med.

Fina vänner har jag en dröööös av. Helt otroligt många fina vänner. Kunde inte ens ha en tjejmiddag nu när jag nyligen fyllde 18 (herregud vilken befrielse) för att jag inte skulle få plats med alla flickorna i huset här i Sollentuna. Kan snälla någon låta mig få bo någon annanstans?

Jag har lite svårt för skrivande men dör när jag inte får dela med mig när jag känner för det. Blogg är så bra för man slipper störa alla på facebook och kan samtidigt låtsas att 10000000personer faktiskt läser. Sen kan man ju kolla statistiken och gråta eller skratta. Jag gör det senare alternativet. Skrattar ganska mycket åt mig själv. Självdistans ganska maxat, senaste är att jag inte har bröst. Detta är självklart inte sant. De är bara ganska svåra att få syn på dem ;) haha! (jag driver, snälla snygga kille tappa inte intresset)

Nej du jag är inte helt dum i huvudet och ska ut och dansa imorgon. Nyfiken tjej på 180cm är jag det. Vad jag väger kan vi strunta i MEN jag kan säga att jag har gått upp 2kilo nyligen vilket jag inte gjort på ca tre år innan det, haha!

Kör ba kör är världens bästa motto, självklart mitt motto. Har tagit mig till märkliga grejer och otroligt roliga grejer och ett fint självförtroende och massa annat gott. Eller mindre gott. Ja, alltså... vafan godnatt!

så jävla mensreklam

RSS 2.0